Kampeer & Caravan Jaarbeurs Utrecht

Begin je kam­peer­avon­tuur bij Kampeer & Caravan Jaarbeurs

Kamperen is booming: genieten in de natuur, van de gezonde buitenlucht. En of je dat lekker oldskool doet, met een tentje onder de bomen, of juist comfortabel en luxe, met de camper of caravan: tijdens Kampeer & Caravan Jaarbeurs ontdek je de nieuwste kampeertrends en kun je je uitgebreid laten informeren over de leukste én veiligste soort vakantie: kamperen!

Van woensdag 6 oktober t/m zondag 10 oktober zijn de Jaarbeurshallen omgetoverd tot de grootste camping van Nederland. Weet jij al wat volgend seizoen gaat doen? Kom ook! En plan je jouw volgende kampeertrip tot in de puntjes.

Uiteraard is Bruggink Caravans & Campers ook met diverse verkopers aanwezig. Zowel op de Carthago camper stand als bij Knaus kunt u informatie inwinnen bij een verkoper van Bruggink Caravans & Campers.

Natuurlijk zijn wij compleet op de hoogte van de laatste vernieuwingen, levertijden en kunnen wij u uitgebreid informeren!

De beurs in Utrecht is dé gelegenheid om uw nieuwe camper of caravan aan te schaffen zodat u aankomende zomer (2022) met uw nieuwe camper of caravan op vakantie kunt!

Via deze LINK komt u op de website van de Kampeer & Caravan Jaarbeurs, waar alle praktische informatie te vinden is. 
Tevens wordt er uitgelegd hoe de beurs omgaat met de Corona pandemie en wat de toegangseisen zijn zodat u al het moois op de beurs kunt aanschouwen. 

Wij hebben er zin in! U ook?