Kampeer & Caravan Jaarbeurs Utrecht

Van woensdag 4 tot en met zondag 8 oktober is het weer tijd voor het grootste en gezelligste kampeerevent van Nederland, de Kampeer & Caravan Jaarbeurs in Utrecht!

In de Jaarbeurs hallen in Utrecht kunt u dan alle facetten van het kamperen bekijken. Van campers tot caravans, van vouwwagens tot onnoemlijk veel accessoires worden tentoongesteld. Dit uiteraard overzichtelijk per hal gerangschikt.

Ook aan de inwendige mens is gedacht met diverse terrassen om even uit te rusten.
En uiteraard is er voor de kids onder ons genoeg te beleven. Een leuk dagje uit dus!

Uiteraard zijn er overal enthousiaste vertegenwoordigers te vinden die u wegwijs kunnen maken!
Bruggink Caravans & Campers is uiteraard ook aanwezig tijdens deze grootse beurs.

Eriba Caravans:
Bas van Drunick, de allesweter van Eriba caravans staat tijdens de beurs uiteraard bij Eriba.
Bij hem kunt u alle informatie krijgen over de vernieuwde Touring modellen en uiteraard de Feeling en Nova Light caravans.Knaus Caravans & Campers:
Leon Bruggink en Bernand Veurink zijn de aangewezen personen om u alles te kunnen vertellen over de Knaus caravans en campers. De nieuwe lichte Knaus Yaseo zal aanwezig zijn en ook de zeer fraaie Knaus campers staan op de Knaus stand te 'shinen'.

Wilt u advies? Dan kunt u zich bij de desbetreffende informatiebalie op de stands melden. Onze vertegenwoordiger wordt dan voor u gebeld.

De Jaarbeurshallen in Utrecht zijn zeer eenvoudig per openbaar vervoer te bereiken. Ook zijn er diverse parkeergelegenheden rondom de beurs voor uw auto of camper.

Klik op deze LINK, dan komt u op de website van de Kampeer & Caravan Jaarbeurs terecht met informatie en hoe u voordelig tickets aan kunt schaffen.

Bruggink Caravans & Campers ziet u graag in Utrecht!