Gereserveerd InruilvoorstelContact Breedte212 cm Hoogte289 cm Leeggewicht2.875 kg Max. gewicht4.250 kg Slapen4 slaapplaatsen

Volledige specificaties

Algemeen

Bouwjaar2023StatusGebruiktTypeIntegraalKM-stand14.850 km.NAPVerklaarbaarEuro-klasse6dBrandstofDieselTransmissieAutomaatVermogen160 pkOnderstelFIAT DUCATO

Maten en gewichten

Opbouwlengte695 cmBreedte212 cmHoogte289 cmStahoogte198 cmLeeggewicht2.875 kgMax. gewicht4.250 kg

Slapen

Slaapplaatsen4

Wat zit er allemaal op en aan deze Carthago C-Compactline 143 LE

Exterieur/Interieur

BagageruimteBuitenlampCombicassettesDakluik grootFietsenrekGarage achterHordeurHuishoudaccuIndirecte verlichtingLeeslampjesLuifelPanoramadakVerduistering cabine

Keuken

BoilerGascomfoorKoelkastVriesvak

Onderstel/cabine

ABSAirbag(s)Airco op motorAudioinstallatieCameraCentr. deurvergr. afstandsb.CruisecontrolDAB-radioElektr. bedienbare ramenElektr. bedienbare spiegelsESPLichtmetalen velgenNavigatieStoel(en) draaibaarStuurbekrachtigingVerwarmde buitenspiegels

Radio/TV

DVB-T ontvangerLCD-tvTelevisiebeugel

Sanitair

Afvalwatertank (vast)BuitendoucheCassettetoiletSchoonwatertank (vast)Toilet/Wasruimte

Techniek en veiligheid

LPG installatieServiceluik

Verwarming

KachelRingverwarming

Hoe is deze Carthago C-Compactline 143 LE ingedeeld

bed

2 aparte beddenhefbed

keuken

middenkeuken

sanitair

midden-opstelling

zit

l-zit

Contact over deze Carthago C-Compactline 143 LE

Uw aanvraag is succesvol verzonden Vul de rode velden (correct) in

In te ruilen object

Uw gegevens

Uw vraag en/of opmerking *
Velden met een * zijn verplicht

Meer over deze Carthago C-Compactline 143 LE

Voor de vakantieganger die graag veel van de wereld ziet is deze Carthago C-Compactline 143 LE een heerlijk vakantiehuis. De camper is uit 2023 en is geschikt voor 4 personen. Deze camper geeft u bovendien een extra gevoel van ruimte en licht, gerealiseerd door het fraaie, zonnige panoramadak. U kunt uw fietsen makkelijk op de camper vervoeren dankzij de aanwezige fietsdrager. Uw vakantiebagage is via het handige serviceluik uitstekend bereikbaar.

De camper is uitgerust met draaibare stoelen, cruise control, een achteruitrijcamera, een navigatiesysteem, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en cabineverduistering. De aandrijving komt voor rekening van een duurzame dieselmotor met een automatische versnelling.

Een sfeervolle L-zit nodigt u uit voor de nodige gezellige uurtjes. De keuken is in het midden van de camper geplaatst en beschikt over een 3-pits kooktoestel en gootsteen met kraan. Voor een snelle toevoer van warm water is er een boiler aanwezig. Om uw etenswaren op te bergen is er een koelkast met vriescompartiment ingebouwd.

Er wordt veel ruimte bespaard door het gebruik van het tweepersoons hefbed boven de zitgroep. De twee aparte bedden waarover de camper beschikt, bieden een gemakkelijke instap. In de badkamer, waar deze camper over beschikt, vindt u een ingebouwd cassettetoilet en een wastafel.

Voor een goede verdeling van de verwarmde lucht is de camper bovendien voorzien van een circulatiesysteem.

U kunt in de camper ook heerlijk naar uw favoriete muziek luisteren via de ingebouwde audio-installatie. U zult in deze camper, dankzij de ingebouwde hordeur, minder last van insecten hebben. Afsluitend leggen wij graag nog het accent op de vaste afvalwatertank, de indirecte verlichting, de leeslampjes, de televisiebeugel, de buitenlamp en de lichtmetalen velgen, die de lijst van opties en accessoires completeren.

Neemt u contact op voor een bezichtiging van deze Carthago C-Compactline 143 LE of bezoek onze showroom. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Deze bijna nieuwe camper komt in April 2024 bij ons binnen.