Welkom bij Bruggink Borculo

Adres, openingstijden en route

Bruggink Caravans en Campers in Borculo

Kamerlingh Onnesstraat 19
7271 AZ Borculo

Telefoon: 0545-271718
E-mail: info@brugginkcaravans.nl

Openingstijden

Het gehele jaar zijn wij geopend op de volgende tijden:
- Maandag: gesloten
- Dinsdag t/m vrijdag: 09:00 - 18:00 uur
- Zaterdag: 09:00 - 17:00 uur

Waarvoor kunt u in Borculo terecht?

Onze vestiging Borculo heeft 10.000 m² overdekt met meer dan 200 nieuwe en gebruikte caravans en campers. De nieuwste modellen Carthago campers, Knaus caravans & campers en, Eriba-, Bürstner- en T@B caravans zijn er te bewonderen maar ook een ruim assortiment occasions campers en caravans. Daarnaast een uitgebreide collectie accessoires in onze kampeerwinkel. In Borculo kunt u terecht voor een breed scala voortenten en state-of-the-art caravanaccessoires. Ook zijn ze in staat om uw beschadigde camper of caravan weer in originele staat terug te brengen.

Caravans

Voor nieuwe caravans van onder andere onderstaande merken kunt u bij Bruggink Caravans en Campers Borculo terecht. Daarnaast hebben een wisselend assortiment occasions van diverse merken.

Campers

Voor nieuwe campers van onder andere onderstaande merken kunt u bij Bruggink Caravans en Campers Borculo terecht. Daarnaast hebben een wisselend assortiment occasions van diverse merken.

Buscampers

Naast de reguliere campers kunt ook voor een buscamper bij ons terecht. Nieuw van onderstaande merken of maak een keuze uit ons wisselend assortiment gebruikte modellen.

Service

Service werkplaats voor al uw caravan of camper problemen en/of aanpassingen. Daarnaast herstellen wij professioneel uw onverhoopte schades.

Kampeershop

Bent u op zoek naar accessoires of onderdelen voor uw caravan of camper? In onze kampeershop hebben wij een uitgebreid assortiment beschikbaar voor u. Ook zijn wij leverancier van diverse merken voortenten om uw kampeerervaring nog optimaler te laten zijn.