Bürstner Campers

Traditie en vooruitgang – 50 jaar Bürstner

Ze begint in het jaar 1958 – de Bürstner successtory. Met de ontwikkeling van de eerste caravan, liefdevol “Delphin” genoemd, stapt Bürstner in de wereld van de caravans.

Een extra duw krijgt de onderneming aan het begin van de 70er jaren. Met uitbreiding van de modellenreeks met de “Lux” in 1976 groeit het aantal fans gigantisch.

Gedreven door het constant groeiende succes en met blik op toekomstige producten durft Bürstner medio 1986 de eerste camper in de klassieke alkoof vorm op de markt te brengen. De roem van pionier bij de semi-integrale campers is geen toeval. Al in 1988 worden bij Bürstner T-modellen geproduceerd en verkocht.

Thuis heeft voor ons mensen een grote emotionele betekenis. Daarom verbaast het ook niet, dat het op je gemak voelen tussen de eigen vier wanden heel hoog in het vaandel staat. En wie thuis voor een stijlvol, harmonisch interieur kiest wil dat ook in zijn camper. Hierbij hoort een persoonlijk tintje, dat de eigen individualiteit tot uitdrukking brengt.

Bürstner is trendsetter in het interieur en biedt zijn klanten vele stylingmogelijkheden zoals bij de stofferingskeuze met talrijke verschillende kleur- en stofkeuzes. Zodat de persoonlijke “Wohlfühl”-ambiance niets in de weg staat.

Voor meer informatie kijkt u op de website van Bürstner of bent u van harte welkom bij Bruggink Campers Almelo.