Verkoopbemiddeling

Inruil of verkoop? Wanneer u uw huidige camper of caravan wilt verkopen zijn wij uw juiste partner.  Via de bemiddeling van Bruggink Caravans & Campers hebben wij al vele campers en caravans van eigenaar laten wisselen. Het principe is simpel en uiterst succesvol: U heeft een te verkopen camper of caravan, wij hebben de potentiële klanten.

HOE WERKT HET: VERKOOP VIA BRUGGINK?

U geeft ons opdracht om uw caravan of camper via onze bemiddeling te koop aan te bieden. Wij nemen voor u het gehele verkooptraject voor onze rekening. Dit doen wij vol overgave met als doel de camper of caravan voor u te verkopen.

De verkoopprijs wordt in overleg met u bepaald. De uiteindelijke verkoopprijs is marktconform. Naast de verkoopprijs bepalen we uiteraard ook de voor u relevante inkoopprijs. Zoals u ziet werken wij met van te voren afgesproken bedragen en niet met percentages. Dit schept heel veel duidelijkheid.

Bruggink Caravans & Campers gaat uw camper of caravan fysiek te koop aanbieden in een van onze vestigingen. Daarnaast  zullen wij uw camper of caravan op alle mogelijke manieren gaan promoten. U moet denken aan advertenties in vakbladen, alle relevante websites en aan de klanten die in ons bestand staan.

UW VOORDELEN BIJ VERKOOP VIA BRUGGINK

De grote voordelen voor u zijn dat uw camper/caravan wordt aangeboden met heel veel zekerheden;

  1. Uw camper/caravan wordt aan klanten verkocht met alle rechten en plichten van een consumentenkoop. Dit wil zeggen dat de koper de caravan/camper van ons koopt en wij de caravan/camper van u inkopen. Een extra zekerheid voor de koper ten opzichte van particuliere aankoop.
  2. Uw camper/caravan wordt aangeboden inclusief de Bruggink overdracht inclusief BOVAG kampeerauto/caravan- garantie. Een grote zekerheid voor de koper!
  3. Uw camper/caravan wordt voor verkoop  gecontroleerd waarbij de gebreken worden gerepareerd. Dit alles in overleg met u als verkopende partij. Ook dit geeft  extra zekerheid voor de koper.
  4. Alle afspraken worden in het BOVAG bemiddelingscontract vastgelegd en door beide partijen ondertekend. Wel zo duidelijk.
  5. Het gehele verkooptraject wordt door Bruggink voor u gedaan. Met onze goede naam en perfecte service zijn wij voor kopers een meer dan vertrouwd aankoopadres.
  6. Na de verkoop en overdracht ronden wij de verkoop administratief op een professionele manier af en krijgt u de afgesproken prijs op uw bankrekening overgemaakt.

INTERESSE IN VERKOOPBEMIDDELING?

Met de verkoop van uw caravan of camper bent u bij Bruggink Caravans & Campers in hele goede handen. Met onze inzet, deskundigheid en reclamecampagnes kan het niet anders dan dat wij van uw verkoop een succes maken.

Neem contact met ons op of vul het aanvraagformulier voor verkoopbemiddeling in.