Professionele schadeherstel

Ondanks dat we tijdens het rijden met onze caravan of camper voorzichtig zijn, zit een ongeluk helaas vaak in een klein hoekje.

Gelukkig heeft u Bruggink Caravans & Campers!

Bruggink Caravans & Campers heeft een gespecialiseerde schadeafdeling waar nagenoeg iedere schade hersteld kan worden. Van een kleine krasreparatie tot complete zijwanden of dakplaten van caravans en campers die, indien nodig, vervangen kunnen worden.

Ook de vaak opgelopen hagelschade kunt u bij ons laten herstellen.

Na een herstelde schade is het goed zoeken waar de kras of deuk ook weer heeft gezeten!

Bruggink Caravans & Campers is aangesloten bij de belangrijkste caravan- en kampeerauto verzekeringsmaatschappijen zoals: Aveco, Camperverzekerd, Re-Camp, NKC, ANWB, BOVAG etc.

Voor u als klant heeft dit een groot voordeel. Over het algemeen is één telefoontje aan uw verzekeringsmaatschappij om de schade te melden voldoende om de procedure in gang te zetten.

Zowel de genoemde verzekeringsmaatschappijen als Bruggink Caravans & Campers nemen dan de overige zaken uit handen, waardoor het proces voor u kinderlijk eenvoudig is.
Dit scheelt een hoop geregel, zorgen en gebel.

(klik op één van de logo’s om naar de website van de verzekeringsmaatschappij te gaan)

Belangrijk:
Elke verzekeringsmaatschappij zal u vragen om naar een specifieke dealer te gaan, waar zij bindende afspraken mee hebben gemaakt, om de schade aan uw caravan of camper aldaar door een expert te laten taxeren.

Als klant van Bruggink kunt u aangeven dit bij één van onze vestigingen plaats te laten vinden.
Bruggink Caravans & Campers is een onafhankelijke schadehersteller sinds 1964!

Bij schade kunt u het beste direct contact met Bruggink opnemen. Nadat u van onze schademedewerker een globaal schadebedrag heeft gekregen, kunt u de schade melden bij uw verzekeringsmaatschappij.

Via de verzekeringsmaatschappij krijgt u een schadenummer toegekend en komt de schade-expert bij Bruggink langs om het definitieve schadebedrag vast te stellen.
Vanaf dat moment kunnen wij voor u de verdere afwikkeling totaal uit handen nemen.

Als BOVAG/Focwa bedrijf geven wij 4 jaar garantie op de herstelde schade!

Zo kunt u, zonder zorgen, weer prettig op vakantie.

Autoschade

Bruggink heeft specialisten op elk technisch gebied in dienst, waardoor Bruggink een van de weinige bedrijven is die zowel caravan- als autoschade repareert. De werkplaats is uitgerust met 3 hefbruggen waaronder een hefbrug met voldoende capaciteit zodat ook de camperbezitter bij Bruggink op het juiste adres is.

Caravanschade

Bruggink heeft diverse reparatietechnieken in huis, waarvan er nu enkele beschreven worden.

Profile Repair

Profile Repair is een speciale reparatiemethode voor de buitenplaten met de zogenaamde hamerslag bewerking. Het profiel wordt na de schade weer in dezelfde structuur hersteld.

Plaatwerk

Bij caravans en campers met gladde beplating kan men afhankelijk van de ernst van de schade, bij Bruggink de gehele plaat laten vervangen of men kan het laten plamuren en laten spuiten.

Uitdeuken

Bruggink Borculo heeft al sinds 1964 ervaring in autoschade en heeft dus alles in huis om deuken in bijvoorbeeld het auto gedeelte te repareren.