Carthago Campers

Carthago Reisemobilbau werd in 1979 opgericht door Karl-Heinz Schuler. De door de eigenaar bestuurde firma heeft meer dan 1100 medewerkers in dienst en behoort in Europa tot de toonaangevende premiumfabrikanten in de branche. Niet voor niets luidt onze slogan: Carthago – de kampeerauto.

Kerncompetentie zijn de integrale camper van de Carthago c-compactline tot aan de highliner en van 60.000 euro tot aan de camper luxeklasse.

In 2013 is de firma verhuisd naar Carthago-City, de gloednieuwe firmacentrale in het Oberschwäbische Aulendorf met één van de modernste kampeerautofabrieken in Europa.

Individueel design, panoramablik over het landschap en een buitengewoon ruimtegevoel. Op de plaats van bestemming aangekomen creëert u een royaal woongedeelte, gewoon door de voorstoelen om te draaien. Voor een comfortabele nacht staat u een makkelijk toegankelijk hefbed boven de voorstoelen ter beschikking, het ruime formaat staat garant voor een goede nachtrust. Welkom in de wereld van de integrale premium campers!

U zult de royale afmetingen van de woonkamer en de perfect daarin geïntegreerde bestuurderscabine waarderen. Van plaatsgebrek is hier helemaal geen sprake. Niet in woonsituaties en ook niet wanneer u behaaglijk ontspant voor de televisie. Genoeg redenen dus waarom inmiddels elke 6e in Europa aangemelde integrale camper een Carthago is.