Verhuur

Waarom huren bij Bruggink?

Reeds In 1964 werd de basis gelegd voor het nu landelijk bekende caravan- en camperbedrijf.

De heer Bruggink begon als autobedrijf met schadeafdeling. In 1975 werd de eerste caravan verkocht van het merk Knaus waarvan ze dus nu al meer dan 45 jaar met groot succes het dealerschap bezitten. Een volgende logische stap was het verkopen van campers want de knowhow van automotoren was al in huis.

Nu is Bruggink Caravans en Campers een bedrijf met twee vestigingen en bezit het dealerschap van de top van de Duitse campermerken: Carthago, Hymer, Knaus en Bürstner. Bij de caravans zijn dat Eriba, T@b en natuurlijk ook Knaus. Door onze jarenlange ervaring weten we waarover we praten.

In de verhuurmarkt is Bruggink ook een grote speler waar u vele camper- en caravanindelingen kunt huren voor een fijne vakantie of om gewoon uit te proberen voor u een caravan of camper aanschaft.

Wat krijgt u?

Te beginnen met een veilige en betrouwbare camper of caravan. Deze zijn altijd in topconditie en voorzien van alles wat nodig is om de camper te kunnen gebruiken: stroomkabel, toiletvloeistof, gasflessen, luifel, fietsenrek, etc.. De caravans hebben bovendien een voortent, grondzeil en spiegels voor uw auto. Wat u zelf mee mag nemen is uw beddengoed, servieswerk en goede zin.

Bij het ophalen van uw caravan of camper krijgt u uitgebreid uitgelegd hoe alles werkt en waar alle knopjes toe dienen. Zo kunt u zelfverzekerd op vakantie gaan en gebeuren er tijdens de reis geen rare dingen.

Al onze campers zijn allrisk verzekerd en hebben ook een uitgebreide pechhulpdekking.

Caravans zijn verzekerd tegen schade, voor pechhulp adviseren wij een Aanhangwagen Service Buitenland af te sluiten.

Wat kost het?

Onze prijzen zijn inclusief verzekering, belasting en BTW. Wij vragen u buiten de huurprijs alleen een borgsom die u weer terugkrijgt na inlevering van de camper of caravan in de staat waarin u hem heeft aanvaard bij vertrek. Duidelijk toch? U weet van tevoren waar u aan toe bent.

Bij camperhuur mag u wel zelf de diesel betalen.

En verder?

Wij verhuren onze prachtige campers op indeling en niet op een speciaal merk en model. Tussentijdse wijzigingen zijn voorbehouden. Valt de door u gereserveerde camper uit door welke oorzaak dan ook uit dan bieden wij u een camper aan met vergelijkbare indeling in een gelijke dan wel hogere klasse zonder bijbetaling.

Camper verhuur wordt geregeld via onze vestiging in Almelo.
Caravan verhuur verloopt sinds jaar en dag al via onze vestiging in Borculo.