Terug naar overzicht

Caravan Salon Düsseldorf

Dé camper- en caravanbeurs van het jaar.. Caravan Salon Düsseldorf!

Elk jaar vindt eind augustus/begin september dé beurs van het jaar plaats, de Caravan Salon in Düsseldorf.
Op slechts 1 uur rijden vanaf Arnhem vindt u, verspreid over 17!! hallen ALLE campermerken, caravanmerken, accessoires en alles wat te maken heeft met kamperen.

Deze beurs is door de grootte echt het bezoeken waard. Zoekt u een camper met een speciale indeling welke u nergens in het echt kunt bewonderen? Bent u op zoek naar accessoires die u normaal alleen online kan vinden? U kunt alles op de Caravan Salon vinden!
Via deze LINK komt u op de website van de Caravan Salon uit met alle belangrijke informatie.

Veel klanten gingen u de afgelopen edities voor. Van hen kregen wij regelmatig te horen dat de beurs zo immens groot is dat het prettiger is om deze 2 dagen te bezoeken.
Tijdens de beurs is er een grote camperplaats beschikbaar met een gratis pendelbus van en naar het beurscomplex, de Altstadt in Düsseldorf is erg gezellig dus zo is het een ideaal uitje!


Bruggink Campers is uiteraard ook aanwezig op de beurs. Zo kunt u, in het Nederlands, al uw wensen en behoeftes uitspreken en kunnen onze vertegenwoordigers u uitgebreid helpen bij een eventuele aanschaf.

Bruggink Campers staat in 2024 bij 4 verschillende campermerken, te weten Bürstner campers, Carthago, Hymer en Knaus campers.

Bent u geïnteresseerd in deze beurs? Wilt u graag een adviesgesprek met een van onze vertegenwoordigers over een nieuw aan te schaffen Bürstner, Carthago, Hymer of Knaus camper?
Via Bruggink Campers kunt u dan 2 vrijkaartjes bemachtingen!

Stuur een mailtje naar verkoop@brugginkcaravans.nl
met daarin:
- Het merk of merken waar u geïnteresseerd in bent en graag een adviesgesprek wilt inplannen met een van onze collega's.
- Uw naam- en adresgegevens.
- Uw telefoonnummer en emailadres.
- Op welke dag/dagen u de Caravan Salon in Düsseldorf wil gaan bezoeken.

Bruggink Campers zal een planning maken en u op de hoogte houden na uw aanvraag.

Zien wij u op deze groots(t)e beurs van Europa?