Matras op maat laten maken

Bruggink Caravans & Campers

Uw vakantie is pas écht compleet met een uitgeruste start van de dag, een zorgeloze nachtrust. Met een goed matras is de reis een stuk aangenamer, zeker op zonnige bestemmingen waar een goed ademend matras essentieel is. De beste nachtrust begint bij een op maat gemaakt matras, afgestemd op u en uw caravan of camper. 

Hét adres voor een op maat gemaakt matras is Seminautic.nl. Hun expertise en hoogwaardige kwaliteit materialen zorgt voor uw ideale matras voor een optimale nachtrust. 

Wanneer u ervoor kiest om een matras op maat te laten maken kunt u een afspraak maken in de unieke Drive In van Seminautic. Dan kunt u uw matras laten inmeten en laten plaatsen binnen één uur. Zelfs als u morgen op reis gaat is dit dus geen probleem.

Caravan- of camper matras kopen Borculo & Almelo

Bruggink Caravans & Campers is officieel partner van Seminautic. Wij vinden kwaliteit en hoogwaardige producten belangrijk zodat uw reis van A-Z compleet verzorgd is. Seminautic verzorgt al meer dan 25 jaar een optimale nachtrust met de op maat gemaakte matrassen. U kunt vertrouwen op een matras dat is samengesteld met en voor u. De schuimen en materialen zijn van A-klasse en worden in eigen atelier samengesteld en geproduceerd.

Over Seminautic

Onderdeel van Matrasatelier en al sinds 1993 actief als familiebedrijf in de wereld van de matrassen. Alle matrassen bij Seminautic worden op maat gemaakt op basis van uw wensen en de afmetingen van uw caravan of camper. Allemaal gemaakt in eigen atelier met A-klasse materialen uit Nederland of Duitsland.